Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Overtryksventilation
​– ATA – til sikring af røgfrie flugtveje

Overtryksventilationsanlæg

Overtryksventilationsanlæg (OTV) også kendt som Automatiske Tryksætningsanlæg (ATA eller ATA-anlæg) anvendes til sikring af røgfrie flugtveje i højhuse, så evakuering kan ske på sikker vis – hovedsageligt i trapperum. Hvis bygningen er mere end 22 meter over terræn eller, hvor redningsberedskabets stiger ikke kan nå redningsåbningerne, vil der være krav om ATA.

Ved tryksætning af et trapperum via mekanisk indblæsning sikres, at selve trapperummet er i et overtryk i forhold til de omkringliggende rum, så kritiske røggasser holdes ude, når alle døre er lukkede.

Oftest er det også nødvendigt at tryksætte brandmandselevator og indsatsforrum for at sikre alle indsatsforhold i høje bygninger, hvor evakuering forventes at skulle foregå samtidigt med beredskabets indsats på den brandramte etage.

Professionel rådgivning og projektering efter DS/EN12101-6 & BR2018

Professionel rådgivning og service er essentiel for at opnå de rigtige resultater. Vi hjælper derfor gerne med projektering, dimensionering samt bestemmelse af systemklasse og funktionskriterier af præ-accepterede løsninger.

Kontakt os i dag og tag første skidt mod en renere luft

Kontakt Vacumex for en uforpligtende samtale, hvor vi kan drøfte dine specifikke krav og specifikationer til overtryksventilation for at sikre flugtveje i dit højhusprojekt. Du kan nå os via telefon, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at skabe et overtryksventilationsanlæg i din bygning.

kontakt Vacumex i dag

Få et tilbud på skræddersyede ventilationsløsninger

Vi tilbyder et bredt spektrum af ventilationsprodukter. Vores løsninger spænder fra procesventilation til komfortventilation, teknisk bygningsventilation, industrielle og marine applikationer. Finder du ikke det, du søger, eller har brug for rådgivning? Kontakt os!

Ring eller skriv til os direkte

Ring på: +45 88 826 474

Skriv til: info@vacumex.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.