Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon åbningstider:​ Mandag - Torsdag 8:00 - 16:00 Fredag: 8:00 - 14:00​ - Telefon: +45 88 826 474 

​Profil

Det hele startede i et mejeri

Grundstenene til VACUMEX A/S blev lagt i et tidligere mejeri i Sønderborg tilbage i 1956. På det tidspunkt startede vvs-installatør Hans Hammer firmaet H. Hammer. Senere i 1961 blev firmaet udvidet med ingeniøren Knud Jensen og fik navnet Hammer & Jensen I/S, hvorefter firmaet primært satsede på udvikling og produktion af luftvarme og ventilationsmateriel primært til det tyske marked.

I 1984 indtrådte værktøjsmager Poul Hammer i firmaet som ændrede navn til Hammer Ventilation I/S. I 2007 overdrog Poul Hammer firmaet til diplomingeniør Kim Møller Nielsen og navnet blev ændret til Hammer Ventilation A/S med Vacumex A/S som binavn. I 2009 byttes der om på binavn og hovednavn, så vi i dag hedder VACUMEX A/S. I 2010 flyttede vi domicil fra Padborg til den nuværende adresse i Tommerup på Fyn, 6 km syd for Odense.

VACUMEX A/S - Din pålidelige ventilationspartner

VACUMEX A/S er en vidensbaseret ingeniør-virksomhed som designer, producerer og markedsfører HVAC produkter til teknisk bygningsventilation, komfortventilation, procesventilation samt relaterede arbejdsmiljø-produkter indenfor udvalgte nicher.

VACUMEX A/S sælger sine egne produkter under navnet Vacumex gennem udvalgte ventilationsentreprenører og grossister i Danmark samt gennem forhandlernet i udlandet.

VACUMEX A/S er producent og forhandler af HVAC

produkter og optræder ikke som entreprenør, men rådgiver entreprenører og ingenører til den bedste løsning.

VACUMEX produkter er kendetegnet ved elegant og innovativt design, montage-venlighed, god ergonomi,

energi-rigtighed, robusthed samt betjenings-lethed.

VACUMEX A/S er en pålidelig samarbejdspartner som vore kunder finder attraktiv, kompetent, fleksibel og service-minded.

Vacumex er et registreret EU varemærke som tilhører Vacumex A/S. Vacumex A/S er medlem af Dansk Industri (DI).

kontakt os

​Udfyld vores formular, hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter og priser. Vi vil vende tilbage med svar så hurtigt som muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyhedsbrev​

Nu kan du få vores seneste firma- & produktnyheder indenfor bl.a. teknisk bygningsventilation, komfortventilation, offshore ventilation samt industriel ventilation sendt direkte til din e-mail.​

Kontaktinformation

​Mandag - Torsdag: 8:00 - 16:00

Fredag: 8:00 - 14:00