Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Profil

Det hele startede i et mejeri

Grundstenene til VACUMEX A/S blev lagt i et tidligere mejeri i Sønderborg tilbage i 1956. På det tidspunkt startede vvs-installatør Hans Hammer firmaet H. Hammer. Senere i 1961 blev firmaet udvidet med ingeniøren Knud Jensen og fik navnet Hammer & Jensen I/S, hvorefter firmaet primært satsede på udvikling og produktion af luftvarme og ventilationsmateriel primært til det tyske marked.​

I 1984 indtrådte værktøjsmager Poul Hammer i firmaet som ændrede navn til Hammer Ventilation I/S. I 2007 overdrog Poul Hammer firmaet til diplomingeniør Kim Møller Nielsen og navnet blev ændret til Hammer Ventilation A/S med Vacumex A/S som binavn. I 2009 byttes der om på binavn og hovednavn, så vi i dag hedder VACUMEX A/S. I 2010 flyttede vi domicil fra Padborg til den nuværende adresse i Tommerup på Fyn, 6 km syd for Odense.​

VACUMEX A/S - Din pålidelige ventilationspartner

VACUMEX A/S er en vidensbaseret ingeniør-virksomhed som designer, producerer og markedsfører HVAC produkter til teknisk bygningsventilation, komfortventilation, procesventilation samt relaterede arbejdsmiljø-produkter indenfor udvalgte nicher.

VACUMEX A/S sælger sine egne produkter under navnet Vacumex gennem udvalgte ventilationsentreprenører og grossister i Danmark samt gennem forhandlernet i udlandet.

VACUMEX A/S er producent og forhandler af HVAC produkter og optræder ikke som entreprenør, men rådgiver entreprenører og ingenører til den bedste løsning.

VACUMEX produkter er kendetegnet ved elegant og innovativt design, montage-venlighed, god ergonomi,

energi-rigtighed, robusthed samt betjeningslethed.

VACUMEX A/S er en pålidelig samarbejdspartner som vore kunder finder attraktiv, kompetent, fleksibel og service-minded.

Vacumex er et registreret EU varemærke som tilhører Vacumex A/S. Vacumex A/S er medlem af Dansk Industri (DI).​

kontakt Vacumex i dag

Få et tilbud på skræddersyede ventilationsløsninger

Vi tilbyder et bredt spektrum af ventilationsprodukter. Vores løsninger spænder fra procesventilation til komfortventilation, teknisk bygningsventilation, industrielle og marine applikationer. Finder du ikke det, du søger, eller har brug for rådgivning? Kontakt os!

Ring eller skriv til os direkte

Ring på: +45 88 826 474

Skriv til: info@vacumex.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.