Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Automatisk brandventilation

Beskyt din bygning og menneskerne deri

Vigtigheden af et korrekt projekteret og effektivt automatisk brandventilationssystem (ABV) i bygninger kan ikke understreges nok. Disse sikkerhedsforanstaltninger er essentielle for at beskytte både bygningen og menneskene indeni, indtil beredskabet når frem. Vacumex tilbyder en række løsninger, herunder brandventilatorer, røgkontrolspjæld, vægluger og styresystemer, der alle bidrager til en effektivt automatisk brandventilation (ABV)

Brandventilation (ABV) er designet til automatisk at fjerne giftig røg og varme fra bygningen. Denne brandventilation reducerer ikke kun risikoen for overtænding men spiller også en afgørende rolle i at forbedre personsikkerheden under en brand. Ved at fjerne røgen hjælper brandventilationen også med at kontrollere temperaturen indenfor, hvilket er afgørende for at bevare bygningens strukturelle integritet.

Vacumex kan tilbyde komponenter til følgende løsninger (ABV-Type 1, 2 & 3):

  • ​Mekanisk brandventilation med termisk erstatningsluft (naturlig) (ABV M-T)
  • ​Mekanisk brandventilation med mekanisk erstatningsluft (ABV M-M)
  • ​Mekanisk erstatningsluft til brug i forbindelse med termisk brandventilation (ABV T-M)​

Mekanisk brandventilation til elevatorskakte (Type 6)

Automatisk brandventilation (ABV) i elevatorskakte etableres for at hindre brand- og røgspredning mellem bygningens vandrette brandsektioner. Elevatorskakte som er forsynet med døre iht. DS/EN 81-58 skal ifølge BR18-VK5-B12 præaccepterede løsninger udføres med ABV. Brandventilatorerne skal have en kapacitet på min. 3000 m³/h pr. elevatordør i samme brandsektion og skal min. F300 certificeres iht. DS/EN 12101-3. Vacumex tilbyder passende brandventilatorer og automatik og kan også her være behjælpelig med projekteringen og godkendelse iht. DBI027.

Hør mere om vores brandventilation og røgudluftning

For yderligere information om vores udvalg af brandventilationsløsninger, eller for rådgivning omkring dit specifikke projekt, er du meget velkommen til at kontakte os.

kontakt Vacumex i dag

Få et tilbud på skræddersyede ventilationsløsninger

Vi tilbyder et bredt spektrum af ventilationsprodukter. Vores løsninger spænder fra procesventilation til komfortventilation, teknisk bygningsventilation, industrielle og marine applikationer. Finder du ikke det, du søger, eller har brug for rådgivning? Kontakt os!

Ring eller skriv til os direkte

Ring på: +45 88 826 474

Skriv til: info@vacumex.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal udfyldes.