Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Telefon öffnungszeiten:​ Montag - Donnerstag 8:00 - 16:00 Freitag 8:00 - 14:00​ - Telefon: +45 88 826 474

Ny Sales Manager hos Vacumex -DE

SALES MANAGER Jan Hammer er startet som sales manager hos ventilationsproducenten Vacumex A/S og bliver ansvarlig for det globale salg af Vacumex produkter. 


DE DANSKE KUNDER FØRST

Det bliver dog først de danske ventilator- og ventilationsaggregat-kunder, som får glæde af Jan Hammers mangeårige erfaring indenfor ventilationsbranchen.

”Min ambition er, at vi i første omgang skal forstærke og udbygge den positive udvikling af og kendskabet til Vacumex-brandet i Danmark.”, siger Jan Hammer og fortsætter, ”Vacumex skal simpelthen være synonym med dansk producerede kvalitets-ventilatorer og -ventilationsaggregater.”

ERFAREN & KOMPETENT HERRE

Jan Hammer kommer fra en stilling som direktør hos ventilationsgrossisten Jens Linde A/S. Tidligere har han arbejdet med salg & marketing hos b.la. V.Å. Gram og Brdr. Dahl.

Jan Hammer er søn af Paul Hammer, den tidligere ejer af Hammer Ventilation (nu Vacumex A/S), hvor han også trådte sine barnesko indenfor ventilation.

EKSPORT-MARKED KOMMER SENERE

Vacumex direktør Kim Møller Nielsen er også begejstret. ”Jeg er super glad over, at det har været muligt for os at tilknytte en kapacitet som Jan Hammer til Vacumex. Jan er en enorm styrkelse af salgssiden i Vacumex. Ikke bare på det danske marked, men også på de tysktalende markeder, qua hans tyske aner.” siger Kim Møller Nielsen.

Jan Hammer kan kontaktes på +45 81 82 45 45 og jh@vacumex.dk

​Nyheder

Vacumex Priskatalog 2015 er nu online! -DE
30-01-2015
Vores priskatalog 2015 ligger nu klar til download - se de spændende nyheder!
Læs hele nyheden
Vacumex kåret som Gazellevirksomhed 2014! -DE
04-11-2014
Vacumex A/S er blevet kåret som Gazellevirksomhed 2014 og opnået AAA kreditværdighed
Læs hele nyheden
Ny Sales Manager hos Vacumex -DE
04-07-2014
Jan Hammer er startet som sales manager hos Vacumex.
Læs hele nyheden

Nyhedsbrev​

Nu kan du få vores seneste firma- & produktnyheder indenfor bl.a. teknisk bygningsventilation, komfortventilation, offshore ventilation samt industriel ventilation sendt direkte til din e-mail.​

Kontakt info

​Montag - Donnerstag: 8:00 - 16:00

Freitag: 8:00 - 14:00